TOP

De volgende Textilia (editie 10) verschijnt op 23 april

Zoals je inmiddels hebt opgemerkt is Textilia totaal vernieuwd in 2010. Textilia heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen, met meer diepgaande interviews met belangrijke personen uit de modebranche en dikkere edities willen we beter inspelen op alle wensen & behoefte!

De wekelijkse verschijning van Textilia is in 2010 vanwege de restyling ook iets verruimd waarbij de focus ligt op de belangrijke (inkoop)momenten. Dit betekent dat de volgende editie op 23 april zal verschijnen. 

Alvast enkele highlights uit deze editie: originele kijk op stoffen: Christine Boland voorspelt de trends voor zomer 2011. Plus een praktisch stoffen-ABC. In Profiel: een kijkje bij TUV Rheinland waar stoffen worden getest op kwaliteit en veiligheid. Ervaring: de moeilijke start van Fashion Instinct. Front row bij de coutureshows in Parijs, Milaan en Amsterdam. De ongezouten mening van Harry Bijl, Mitex. Eerste hulp bij personele kwesties. Van alle kanten bekeken: de broek. In Close-up: persoonlijke vragen aan Simon de Bruin van Gardeur Homme. Nieuwe afleveringen van rubrieken als Markt in cijfers, Relaties, Online, Passie, Branche in beweging, Budgetgeheimen en héél veel inspiratie!

Heb je tips of suggesties voor ons, wij horen het graag! Mail de redactie!