TOP

Nieuw jeansmerk St.Ape: ‘er blijven vandaag de dag zoveel mogelijkheden nog onbenut’

Sinds enkele weken is Nederland weer een denimmerk rijker. Frank Uyt den Bogaard vertelt over hoe zijn denimidioterie en teleurstellingen leidden tot zijn nieuwe label St.Ape: “Ik wil laten zien dat goede denims héél fijn kunnen zijn.”
Je werkt al jaren in de modebranche als creatief marketingmanager voor bedrijven als Just Brands en Brunotti. Hoe kom je op het idee om een eigen label te starten? Frank Uyt den Bogaard: “Ik vond het tijd worden. Ik heb bij zoveel merken gewerkt, terwijl ik deze wens al jarenlang bij me droeg. Nu had

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl