TOP

Binnenkijken: de eerste PME Legend-winkel in Antwerpen [fotoreportage] *

Onlangs opende Just Brands in het centrum van Antwerpen de allereerste monobrandwinkel van het populaire denimlabel PME Legend. Als het aan de mode-onderneming ligt, blijft het hier niet bij. “We moeten het merk in het buitenland nog laden.”

Nederland telt al 14 Just Brands-vestigingen, waarin de drie merken van het bedrijf, PME Legend, Vanguard en Cast Iron, worden verkocht. Met de nieuwe 600m2 grote PME Legend-winkel in Antwerpen zet de onderneming een nieuwe stap in de groeistrategie. Esther Middeljans, shop manager bij PME Legend, legt uit: “We openen PME Legend zaken in het buitenland, omdat we daar – naast het feit dat we mooie winkels willen neerzetten en blije klanten willen hebben – ook het merk nog moeten laden.”

Duitsland

“Deze winkel is dus ook een marketingtool”, zegt Middeljans. Voor Nederland staan er geen concrete winkelopeningen op de agenda, wel voor andere buitenlandse steden, onder andere in Duitsland. “In 2016 willen we daar graag openen. We zijn op zoek naar een juiste locatie en pand. Onze showroom zit in Düsseldorf, dus daar zal het niet ver vandaan liggen.” 

PME Store Antwerpen 1

PME Store Antwerpen 2

PME Store Antwerpen 3

PME Store Antwerpen 4

PME Store Antwerpen 5