TOP

Binnenkijken: PME Legend opent eerste Nederlandse flagshipstore

Op 28 maart heeft PME Legend het eerste Nederlandse vlaggenschip geopend in de Amsterdamse Leidsestraat. Het is de zesde winkel van het merk dat onderdeel is van mode-onderneming Just Brands.

De nieuwste PME Legend Store is gevestigd in de Leidsestraat in Amsterdam. Het pand telt drie verdiepingen en biedt ruimte voor de uitgebreide collectie en de bekende lifestyle van het merk. Zo illustreren diverse props, waaronder originele vliegtuigvleugels, de passie van het bedrijf voor de vliegwereld en piloten. Daarnaast heeft PME Legend een speciale ruimte ingericht voor de exclusieve PME-333 collectie. Volgens het label sluit de nieuwe zaak perfect aan op het fenomeen ‘funshoppen’, waarbij klanten verrast en vermaakt willen worden door een merk. 

 

Zesde winkel

Het is de zesde winkel van PME Legend. De onderneming heeft al drie Belgische en twee Duitse vestigingen. Ook is het merk verkrijgbaar bij tien Just Brands-stores en bij 1500 verkooppunten. In augustus 2018 opende PME Legend al een pop-up store in de Amsterdamse Kalverstraat. 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1