TOP

Binnenkijken: Patrizia Pepe is terug in Nederland en opent een winkel in Amsterdam

Het Italiaanse vrouwenmodemerk Patrizia Pepe is officieel terug in Amsterdam en opende deze week de deuren van haar nieuwste winkel in de Leidsestraat: de Patrizia Pepe Hub.

De nieuwe winkel van Patrizia Pepe heeft een nieuw flexibel en dynamisch mono-brand winkelconcept, dat makkelijk kan worden gereproduceerd en aangepast aan verschillende locaties en steden. In het ontwerp zijn stedelijke en industriële materialen (her)gebruikt, zoals betonnen bakstenen die worden gebruikt als displaypodia en stalen buizen die worden omgevormd tot verticale roosters voor accessoires, rekken met een zwevend effect en neonverlichting, een kenmerk van het merk.

De Patrizia Pepe Hub in Amsterdam is de eerste die buiten Italië wordt geopend na de recente openingen in Milaan, Rome en Napels. Het vrouwenmodemerk wil het komende jaar nog meer winkels openen in andere Europese steden. Patrizia Pepe werd in 1993 opgericht door Patrizia Bambi (creatief directeur) en Claudio Orrea (voorzitter) in Florence. Het handschrift van het merk wordt gekenmerkt door een vrouwelijke look met een flinke dosis glamour.