TOP

Plutosport: weggeefdagen ook op zondag

Plutosport legt zich niet neer bij een beslissing van de gemeente Alphen aan den Rijn om geen vergunning te verlenen voor de Weggeefdagen op zondag. De online sportzaak is van plan zondag om 9 uur gewoon de deuren te openen.

De Plutosport Weggeefdagen vinden plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april. Volgens Plutosport zou de gemeente eerder hebben toegezegd dat dit mogelijk was, maar is uiteindelijk alleen een vergunning voor de vrijdag en de zaterdag verleend. Omdat de openingstijden inmiddels breeduit bekend zijn gemaakt, is Plutosport niet van plan zich bij de beslissing van de gemeente neer te leggen.

Het bedrijf meldt: “Plutosport blijft het vertrouwen houden in de gemeente dat zij toch inziet dat deze unieke verkoop juist voor de consumenten én goede doelen in de regio van groot belang is. Plutosport betreurt de gang van zaken. Ondanks alle goede intenties van beide partijen, is de consument hier nu de dupe van. Plutosport is niet van plan op zondag haar deuren te sluiten en de consumenten voor niets te laten komen. Plutosport ziet de confrontatie op zondagochtend om 09.00 uur met vertrouwen tegemoet.”

 

3-daagse sale

Plutosport lanceerde vorig jaar de Weggeefdagen, een 3-daagse sportsale waarbij duizenden sportartikelen van bekende A-merken verkocht worden voor weggeefprijzen. Inmiddels heeft Plutosport deze Weggeefdagen georganiseerd in Amsterdam, Ter Aar, Hengelo en Alphen aan den Rijn. Daarnaast staan de komende maanden nog Weggeefdagen op het programma in onder meer Groningen en Hilversum.

 

De Plutosport Weggeefdagen worden gekoppeld aan een sportief goed doel. Dit kan een landelijk doel zijn of de sponsoring van een plaatselijke sportvereniging. Op deze manier komt een deel van de opbrengst ten goede aan de sport in Nederland.

Plutosport.nl is de grootste online sportwinkel van Nederland. Naast de webshop heeft Plutosport Megastores in Ter Aar en Enschede.