TOP

Penélope en Mónica Cruz ontwerpen voor Charles Vögele

Penélope Cruz en Mónica Cruz prijken dit najaar op de reclame-uitingen van Charles Vögele. De zusjes ontwerpen ook een collectie voor de exclusieve Biaggini-lijn van de modeketen.

De collectie van Penélope Cruz en Mónica Cruz heet ‘Biaggini VIOLET’ en wordt op 3 november, tijdens de Opening Night van de Charles Vögele Fashion Days, gepresenteerd. De kwalitatief hoogwaardige party- en cocktailcollectie ligt dan vanaf het voorjaar van 2011 in de winkels.

Merkambassadrices
André Maeder, CEO van de Charles Vögele Groep: “Wij zijn er via de verbintenis van Penélope en Mónica Cruz in geslaagd om twee wereldbekende actrices als merkambassadrices voor Biaggini te winnen. Wij zijn buitengewoon gelukkig dat wij met deze twee Spaanse vrouwen een duo hebben gevonden dat in uitstraling, levensvreugde, filosofie en modecompetentie prima bij Charles Vögele past.”

De Charles Vögele Groep is Europese modeketen met 857 verkoopvestigingen in 9 landen: Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland, Slovenië, Hongarije, Tsjechië en Polen.