TOP

Lot & Binc viert 5-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Lot & Binc 5 jaar. In de collectie van het kindermodemerk is nog altijd het oog voor traditie onmiskenbaar. De nieuwe lentecollectie draait om een mix van mooie hoogwaardige materialen en contrasten van mat en glans.

Lot & Binc mengt fantasie en traditie. De collectie is al 5 jaar tijdloos en ingetogen en voorzien van doordachte details. Bij die tijdloosheid past hoogwaardige kwaliteit, de kundige makelij en de pure stoffen en materialen die met liefde geselecteerd worden. Dit maakt Lot & Binc om je bijzonder in te voelen en om je te herinneren.

Lentecollectie 2011

Voor lente 2011 zijn de kleuren puur wit met hier en daar accenten van grijs variërend van licht- naar donkergrijs, hier en daar opgehelderd met feestelijk zilver.

Kenmerkend voor de collectie is de mix van hoogwaardige materialen. Dit keer is dat een een mix van contrasten tussen mat en glans. Er is een vederlichte katoenen seersucker die voor  grote volumes zorgt en er is de zijdeglans van taft. Daarnaast zul je metalickatoen en satijn in de collectie vinden. De ragfijne katoenen bloesjes kregen kanten details; de zwierige rokken grafische dessins. Ten slotte is er een linnen met borduursel. Bijpassende leggings voor onder de rokken, mooie ceintuurs geven de collectie iets extra’s. De maten lopen van 116 tot en met 152.

Het beeld hiernaast betreft de zomercollectie van 2010.