TOP

Barbara Farber Gold – Pre-Spring 2011

Barbara Farbel Gold Logo

 

 

Feestelijke kleding voor onder andere bruiloften en communie, speciaal voor de allerkleinsten en ook wat grotere dametjes is er een exclusief label uitgebracht onder Barbara Farber met de naam Barbara Farber Gold.

 

Barbara Farber; een complete lijn voor kleine classy dametjes. Het Barbara Farber-meisje weet wat ze wil, laat zich inspireren door de laatste mode en houdt van glitter en glamour.

 

“Mijn inspiratie voor deze nieuwe BF Gold collectie is gebaseerd op “Dollhouse chic”, een modehuis voor kleine dametjes, verteld Arianne, conceptdesigner Barbara Farber. Spelen met verhoudingen, uitvergroten, over de top en fun zijn kenmerkend voor deze Pre Spring collectie. Uitvergroten en spelen met verhoudingen kan uitgelegd worden als een hele grote bloem vertaald naar een schulpen rok, welke dan bezaaid is met kleine fijne roosjes.

 

Barbara Farber Gold is een collectie die is opgebouwd uit rijke verfijnde stoffen met luxe details. De collectie biedt een breed aanbod van jurken en rokken in verschillende silhouetten van traditioneel tot modieus gestyled, die gedragen kunnen worden met luxe tops en accessoires van het merk. Door te werken met verschillende tonen wit gecombineerd met neutrale accent kleuren als Zilver en Bronze. Door een sterk design wordt de collectie een festive geheel met een geheel eigentijds Barbara Farber handschrift.

 

Volume in de jurken die door het gebruik van voile luchtig blijven of een luchtige ballon constructie hebben. Volumineuze ruches, een helemaal geruchde bolero en een grote geruchde kraag op een wijde satijnen jas zijn eyecatchers uit de BF Gold collectie. “Om de collectie compleet te maken met accessoires is gebruik gemaakt van tasjes in bouclé, haarbanden met roosjes en strikken, een ketting van stof vol geborduurd met kralen en rhinestones om een tricot jurk of top extra feestelijk te maken”, vertelt Arianne.

 

De Pre Springcollectie van BF Gold wordt vanaf Mei 2010 verkocht aan de detaillist en in november 2010 uitgeleverd. De maatranges van zijn: BF Gold Girls: 92-164 en BF Gold Mini: 74-104.