TOP

Panorama verhuist naar de binnenstad van Berlijn

De modebeurs Panorama verhuist voor de zomereditie van 2014 naar de binnenstad van Berlijn.

In juli 2014 vond de modebeurs Panorama niet meer plaats bij de expohallen naast het vliegveld, maar verkast de beurs naar het centrum van de stad: onderaan de iconische televisietoren aan de Alexanderplatz. Daar bevinden zich zes hallen, die twee keer zoveel ruimte bevatten als de huidige locatie.

Door de aanhoudende problemen met het nog te openen vliegveld Berlin Brandenburg, bleef Panorama klachten houden over de bereikbaarheid van de beurs. Die klachten moeten in juli verleden tijd zijn. De keuze wordt ook ingegeven door de groei die de beurs afgelopen editie doormaakte. Met zo’n 40.081 bezoekers trok Panorama 11% meer bezoekers dan in juli 2013.

“Met een perfecte infrastructuur en een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, biedt deze centrale plek een uitstekend uitgangspunt voor het uitbreiden van onze segmenten”, aldus het management van Panorama. De deelnemers aan Panorama kunnen gebruik blijven maken van een gratis pendeldienst naar alle relevante hot spots tijdens de Berlin Fashion Week.