TOP

Nybble introduceert Aden + Anais in Nederland

De Vinkeveense distributeur Nybble heeft Aden + Anais naar Nederland gehaald. Het babyverzorgingsmerk is in Amerika bekend om z'n multifunctionele wikkel- en bakerdoeken.

Heidi Klum werd al eens gesignaleerd met een babycape van Aden + Anais. De royale verzorgingsdoeken van het Amerikaanse label zijn gemaakt van zachte luierkatoen. Ze zijn ontworpen voor het inbakeren, maar op veel manieren te gebruiken: als lakentje in de wagen, handdoekje na het baden, in de maxi cosi, borstvoedingcover, spuuglap en veel meer. De afmeting is 120 bij 120 cm.

Nieuw in de collectie van Aden + Anais zijn de dubbellaagse bakerdoek Cozzy Swaddle en de vierlaagse bakerdoek Dream Swaddle. De slaapzakjes Slumber (enkel laags) en Cozy slumber (4 laags) reguleren de temperatuur van de baby. Badcape Bubble is gemaakt van badstof, extra royaal van formaat voor langer gebruik en super absorberend, geleverd met een luierkatoenen waslapje. Verder omvat de collectie verschillende slabben, maar ook doeken van bamboe. Aden + Anais is mooi verpakt in een luxe doos, wat het merk geschikt maakt als kraamcadeau.

Meer informatie: Nybble B.V. Vinkeveen 0279-263126, contact@nybble.nl