TOP

Nieuwe jeanswinkels

Crisis of niet, er worden nog volop nieuwe jeanswinkels geopend. G-Star en Scotch & Soda hebben er een buitenlandse winkel bij en de Nederlandse retailers Men at Work en Jeans Centre breiden uit in eigen land.

G-Star

G-Star opent begin december zijn winkel in een oud kerkje op Rodeo Drive in Beverly Hills. De opening stond eerst gepland voor mei, maar heeft enkele maanden vertraging opgelopen. Met een oppervlakte van 4500 vierkante meter wordt het de grootste winkel van het merk tot nu toe.

Scotch & Soda

Scotch & Soda heeft afgelopen week een winkel in Keulen geopend, met de mannen- en vrouwencollectie. Het is niet de eerste Duitse winkel, het merk opende dit jaar ook al winkels in Hamburg en Berlijn.

Men at Work

Men at Work heeft afgelopen maand zijn 57e winkel geopend in Nieuwegein. De eerste 50 mensen die gekleed in een spijkerbroek de nieuwe winkel betraden kregen een gratis jeans. Verder is de retailer een samenwerking aangegaan met Malibu voor een limited edition fles die volgende week in het filiaal in de Kalverstraat wordt gelanceerd.

Jeans Centre

Jeans Centre is zijn winkels druk aan het verbouwen, als gevolg van de restyling van de ‘brand identity’. Het filiaal in winkelcentrum Woensel in Eindhoven heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan, gevolgd door een grootse heropening. In Lelystad opende de retailer eind september de nieuwste winkel.

 

Openingen die we al aangekondigd hebben, maar waar we nog steeds op wachten: Ralph Lauren Denim & Supply (Amsterdam), Gsus (Utrecht) en Levi’s (Kalverstraat Amsterdam).