TOP

Nieuw bij de Bijenkorf voor zomer 2014

De catwalkcollecties van Peter Pilotto, Mary Katrantzou en Christoper Kane zijn vanaf het voorjaarsseizoen 2014 te koop bij De Bijenkorf. Voor Peter Pilotto en Mary Katrantzou is de Bijenkorf het enige verkooppunt in Nederland.

De pre-collecties van Peter Pilotto, Mary Katrantzou en Christoper Kane zijn vanaf december 2013 bij de Bijenkorf Amsterdam te koop. Edo Beukema, directeur inkoop bij de Bijenkorf, licht toe: “De Bijenkorf focust op vernieuwing, exclusiviteit en high fashion. Deze vooruitstrevende merken met bijzondere prints passen perfect bij ons luxe assortiment.”

Meer nieuwe merken

Daarnaast worden voor dames ook Kenzo, Victoria Victoria Beckham, Helmut Lang, Theory, Preen en Paul Smith aan het aanbod toegevoegd. De damesschoenen van Aquazzura, Sophia Webster en Kenzo zijn vanaf komend seizoen nieuw bij de Bijenkorf, net als tassen van MCM en sieraden van Aurélie Bidermann en Eddie Borgo. Onlangs al zijn in het Amsterdamse filiaal van de Bijenkorf shop-in-shops van Whistles, American Apparel en The Kooples geopend. De collectie van Whistles is in Nederland exclusief bij de Bijenkorf Amsterdam en op deBijenkorf.nl verkrijgbaar.