TOP

NewMarket voegt Puma Black Station toe aan portfolio

Puma Benelux heeft met onmiddellijke ingang NewMarket aangesteld als agent voor de Puma Black Station collecties in de Benelux.

Puma Black Station bestaat uit de collecties Puma Rudolf Dassler, Puma by Alexander McQueen, Puma by Sergio Rossi, Puma by Yusuhiro Mihara en Urban Mobility.

De collecties worden verkocht in het modesegment, maar volgens Sander van Gelder (General Manager Benelux) hebben deze sportfashioncollecties een andere aanpak nodig hebben dan de overige lijnen van Puma. “NewMarket is de perfecte partner voor de verkoop van deze specifieke collecties binnen ons Puma Black Station segment. En de Puma Black Station collecties vinden heel goed aansluiting bij de overige merken die NewMarket voert”, aldus Sander van Gelder.

Groeiende portfolio

Danielle Eras en Sanne Wegdam, initiatiefnemers van NewMarket, zijn verantwoordelijk voor de verkoop. Met de komst van Puma Black Station binnen NewMarket is hun portfolio, waartoe ook de merken Modström, Folk, Dante 6, Sessun, Custommade en Canada Goose behoren, nog verder uitgebreid. Hierdoor zullen halverwege 2010 de dames dan ook verhuizen naar een groter pand in de Noordergasfabriek in Amsterdam-Noord. “We hebben ontzettend veel zin om de diverse sportfashioncollecties binnen Puma Black Station weer goed op de kaart te zetten. De collecties zijn altijd zeer succesvol geweest en dit is exact het doel dat we wederom met deze samenwerking voor ogen hebben”, zo laten Daniëlle Eras en Sanne Wegdam weten.

Contact NewMarket:

Danielle Eras: 06-50277619

Sanne Wegdam: 06-24885499

info@new-market.nl