TOP

Natascha Klootsema van Flavourites.nl op Textilia Mode Experience 2011

Natascha Klootsema is één van de vele sprekers die aanwezig zal zijn op Textilia Mode Experience 2011. Zij is oprichtster van Flavourites en geeft een presentatie over het volgende onderwerp: Crossmediaal ondernemen.

Flavourites.nl is het grootste crossmediale platform voor webshops op het gebied van mode, accessoires, kinderen, interieur en reizen. De website die maandelijks 100.000 bezoekers trekt is in 2007 opgericht door Natascha Klootsema en Marije M. Mulder en heeft een wisselend bestand van 1.500 webshops.

Ook geven zij een online magazine (FlavourZine.nl) uit, een boekje, een papieren agenda 2012, een verzamelsite met webshops voor mannen (Easyasbeans.com) en organiseren zij het jaarlijkse event Flavourites Live! (dit jaar op 18 t/m 20 november in Amsterdam).

Slimme marketing
Dat Natascha en Marije een groot talent hebben voor slimme marketing blijkt wel uit het feit dat Flavourites.nl inmiddels shoppingrubrieken samenstelt voor een aantal magazines, optreedt als specialist in de e-learnings van Libelle, regelmatig op seminars spreekt en in november deel uitmaakt van de jury van de Woon Awards (categorie woonwebshops) van Sanoma Media. Bij Flavourites.nl werken vijf mensen in vaste dienst, maar als je ziet hoe groot hun succes is zou je dat bijna niet geloven!

Textilia Mode Experience
De Textilia Mode Experience vindt dit jaar plaats op 7 november 2011 in Brandboxx Almere. Dit jaar is het thema van Textilia Mode Experience: ‘Smart Retailing – Succesvol crossmediaal ondernemen’. Als een van de ruim 500 bezoekers kun je kiezen uit 70 waardevolle learnshops, expertsessies en lezingen.

Zo spreekt
Michel Hendriks van Docdata over e-mailmarketing en hoe je dat effectiever kunt inzetten en praat Jeroen Leenders van Salessupply je bij over de valkuilen en kansen met betrekking tot e-commerce in het buitenland. Het totale sprekersoverzicht vind je hier.

Wil je alles weten over de successen en missers van Flavourites? Meld je direct aan en profiteer als abonnee van flinke korting!