TOP

My Jewellery breidt uit

Het Nederlandse modemerk My Jewellery heeft in november in Maastricht de vijfde winkel geopend. In maart opent een zesde winkel in Nederland. Bovendien lanceert het bedrijf een nieuw agentschap in Nederland voor de import van nieuwe merken.

My Jewellery opende op 18 november 2017 de deuren van de vijfde boutique in Nederland. Die is te vinden op het Sint Amorsplein in Maastricht. Met een vloeroppervlakte van 260 vierkante meter is dit de grootste winkel van het merk tot nu toe. Twee jaar na de opening staat de teller op vijf. Er zijn ook winkels in Den Bosch, Utrecht, Breda en Arnhem. In maart 2018 opent een zesde winkel. Het wordt nog niet bekend gemaakt in welke stad.

My Jewellery Maastricht (5) My Jewellery Maastricht (2)

“Het past in onze strategie om unieke urban panden te betreden in de luxere winkelstraat”, licht oprichter Sharon Hilgers van My Jewellery toe. “Niet alleen de verkoop staat centraal. Wij willen door middel van onze winkels vooral werken aan een sterkere band met onze klant. Ook proberen wij het online shoppen te faciliteren en als servicepunt te fungeren. Zo kan er vanuit de boutique worden besteld zonder verzendkosten en kunnen online retourneren in de winkel worden ingeleverd.’’

My Jewellery Maastricht (1) My Jewellery Maastricht (4)

My Jewellery begon zes jaar geleden als sieradenlijn met een eigen webshop. Al snel breidde de collectie uit met kleding en andere accessoires. Behalve in de eigen webshop en winkels wordt de collectie van My Jewellery verkocht bij zelfstandige winkeliers. Er zijn ongeveer 250 verkooppunten in Nederland. My Jewellery heeft een enorme online community met meer dan 92.000 volgers op Instagram en 195.000 fans op Facebook.

Nieuw merk

Sharon Hilgers is naast My Jewellery nu ook een importbedrijf gestart voor de verkoop van (accessoire)merken aan retailers in Nederland: Splendid Agency. Het eerste merk dat ze naast My Jewellery vertegenwoordigt is het Franse sieradenmerk Bohm Paris, dat vanaf 2018 te koop is in Nederland. Het is de bedoeling om in de toekomst meer merken toe te voegen aan het pakket, waarbij de focus altijd ligt op merken die bovenop de trends zitten.

Bohm Paris

Het Franse Bohm Paris brengt stalen sieraden met Swarovski-kristallen, voor een acceptabele prijs (tussen €19,95 en €49,95 in de winkel). Bohm Paris bestaat ruim een jaar en heeft al meer dan duizend verkooppunten, waaronder Le Printemps en Galeries La Fayette in Frankrijk. In Nederland wordt begonnen met 20 verkooppunten: een mix van modezaken en (trend)juweliers. De officiële lancering van Bohm Paris is op de beurs Out of the Box in Utrecht op 4 en 5 maart 2018.