TOP

Marloes Horst helemaal geen ‘nieuwe’ Angel Victoria’s Secret

Het valt overal te lezen, Marloes Horst is 'de nieuwe Angel van Victoria's Secret'. Maar is dat wel zo? En waarom wordt Milou Sluis vergeten? Ook een Nederlands model en ook zij is te zien in de campagne voor Pink, Victoria's Secrets vrijetijds- en lingerielijn.

Nee, Marloes Horst is helemaal niet nieuw bij Victoria’s Secret. Al in 2010 was ze te bewonderen in een fotoshoot voor het merk (zie de foto’s) en afgelopen zomer deed ze nog een campagne voor de NFL-collectie van Pink, bekijk daarvoor de video onderaan het artikel.

Toch valt overal te lezen dat er opnieuw een Nederlandse zou zijn toegetreden tot het elitecorps van Victoria’s Secrets modellenpool. Vrijwel iedereen papegaait het persbericht van Brunopress na. Alleen de website voor modellen Castingnieuws is goed op de hoogte en signaleert dat verreweg de meeste berichtgeving rond Marloes Horst niet klopt. Maar nieuw of niet nieuw, de beelden zijn fraai. Beide vrouwen zitten bij het agentschap Ulla Models.

Overigens ben je eigenlijk pas een echte ‘Angel’ als je in de Victoria’s Secret Fashion Show meeloopt, zoals Candice Swanepoel, Miranda Kerr en ‘onze eigen’ Doutzen Kroes. Of Marloes Horst of Milou Sluis die eer ook te beurt valt eind november is niet bekend. de Pink -lijn wordt meestal wel geshowd in het jaarlijkse Victoria’s Secret-spektakel.

Pink is een kledinglijn van Victoria’s Secret gericht op jonge meiden en omvat vrijetijdskleding, sportkleding, lingerie en homewear.

Bekijk hieronder een ‘behind the scenes’ van de fotoshoot voor de NFL-collectie van Pink .