TOP

Abercrombie & Fitch start online shop voor Nederland

Abercrombie & Fitch is een Europese online shop gestart en daarmee levert het kledingmerk vanaf nu ook aan Nederland. In totaal levert de webshop aan 29 landen.

Was het voorheen nog enigszins exotisch om met een Abercrombie & Fitch-kledingstuk rond te lopen, vanaf nu is een shirt met ‘A&F’-logo voor iedereen binnen handbereik. De online shop is beschikbaar in vijf talen, waaronder Duits, Frans, Spaans, Italiaans en uiteraard Engels. Dat meldt het DuitseĀ Textil Wirtschaft op haar website.

Verzendkosten

Voor de verzendkosten wordt een vast tarief gehanteerd. Als je je bestelling binnen 5 tot 7 dagen in huis wilt hebben, dan betaal je een vast bedrag van 10 euro. Ben je wat minder geduldig dan kun je er ook voor kiezen om het de volgende werkdag in huis te hebben (voor 12 uur bestellen), maar dan betaal je wel het dubbele: 20 euro.

Dat is aardig aan de prijs, vooral als je bedenkt dat het distributiecentrum van Abercrombie & Fitch zich in Roosendaal bevindt. De betaling is te voldoen via een creditcard of Paypal. Betaling via iDeal wordt niet aangeboden.

Neem een kijkje op de online shop van Abercrombie & Fitch