TOP

Politie zoekt getuigen van brand modezaak via billboards

Omdat de politie nog steeds op zoek is naar de dader van de brandstichting in het pand van Donnina Moda in Rijswijk zijn er afgelopen vrijdag billboards in de omgeving geplaatst met een getuigenoproep.

Bij de brand bij Donnina Moda in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 september kwam de 38-jarige eigenaar Maikel Pardon om het leven. Uit het forensisch technische sporenonderzoek is vast komen te staan dat de brand is aangestoken. De poiltie heeft een groot team op de zaak gezet om de dader te vinden.

Getuigen 

Op de billboards van de politie staat een algemene oproep voor getuigen die in de nacht van de brand iets gezien hebben in de omgeving van Donnina Moda in de Herenstraat in Rijswijk dat verband kan houden met de brand. Daarnaast is het rechercheteam op zoek naar informatie over een zwarte scooter van het type Gilera Runner en een blauw met zwarte helm van het merk Nolan.

Jeans

Donnina Moda in Rijswijk werd in 2008 overgenomen door Mireille en Maikel Pardon. De vrouwenmodezaak bood een groot aanbod jeans en verkocht merken als Nolita, Fornarina, Guess, Miss Sixty en Buddha to Buddha. Het tweetal is ook eigenaar van modezaak LEF Luxury in Wateringen (tot begin dit jaar nog Full House Fashion).