TOP

Lovy introduceert jongensarmbandjes

Het kindersieradenmerk Lovy had al kettingen met stoere hanger voor jongens in de collectie. Daar komen nu zilveren armbanden met edelstenen bij.

Lovy heeft zes nieuwe symbolische jongensarmbandjes aan de collectie toegevoegd. De armbandjes met zilveren sterren staan symbool voor moed en de drie bollen staan voor volmaaktheid. De armbandjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar. De gebruikte edelsteensoorten zijn onyx (zwart), tijgeroog (bruin) en sneeuwvlokobsidiaan (grijs gespikkeld). Alle onderdelen zijn van sterling zilver.

Laura van den Brink van Lovy: “Ik heb bewust gekozen voor edelstenen voor jongens, als tegenhanger voor de zoetwaterparels in de meisjeslijn. Ik vind het belangrijk dat mijn ontwerpen lang mooi blijven en dan is edelsteen de juiste keuze.” Elke edelsteen heeft volgens Laura een andere werking. “Onyx is een rustgevende steen die zorgt voor een betere concentratie. Tijgeroog is een warme steen die beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Sneeuwvlokobsidiaan is een reinigende steen voor innerlijke rust.”

Over Lovy

Kindersieradenmerk Lovy werd in 2009 geïntroduceerd door Laura van den Brink die met haar sieraden de mooiste momenten in het leven van een kind wil vastleggen met sieraden van sterling zilver, zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. Lovy heeft een eigen webshop (www.shop.lovy.nl) en 20 verkooppunten in het land, waaronder juweliers en hoogsegment kinderboetieks.