TOP

Runnersworld opent shop-in-shop in de Bijenkorf

Afgelopen zaterdag 24 september opende hardloopspeciaalzaak Runnersworld haar eerste shop-in-shop in de Bijenkorf in Den Haag. Het luxe warenhuis haakt hiermee handig in op de heersende hardloopmania.

Voor Runnersworld is het de eerste shop-in-shop-vestiging in ons land en de 26ste Runnersworld-vestiging. “Ik beschouw dit nieuwe concept als een geweldige uitdaging voor Runnersworld”, zegt ondernemer Hans Baars, die de vestiging gaat exploiteren. “Twee gevestigde toplabels bundelen hierin hun krachten. Wij geven sport binnen het diverse warenhuisconcept een krachtige impuls, terwijl De Bijenkorf haar propositie aan klanten er verder mee versterkt.”

Hardloop-pilot

Runnersworld is een formule op franchisebasis van Euretco. Ondernemers beheren zelfstandig hun filiaal en bieden een uitgebreid assortiment op hardloopgebied voor wedstrijdatleten en recreatieve lopers. Tot op heden noteert Runnersworld positieve omzetcijfers. Volgens Steve Evers, directeur formules bij retailservice-organisatie Euretco is de samenwerking met De Bijenkorf een pilot. “Een volgend initiatief in de reeks van vernieuwende stappen die de formule binnen het segment zet.”