TOP

Advertorial: Gratis probeerversie fashion app

Remote orderinvoer is al sinds jaar en dag één van de belangrijkste componenten in fashion. Voor brandowners en groothandels komt het hier op de collectie en diens aantrekkingskracht aan. Met nieuwe technologie kan die aantrekkingskracht aanzienlijk vergroot worden door een wervelende view van de collectie modellen op de iPad.

Hiermee kan men – ongeacht of u in de showroom, op een beurs, in de auto of bij klanten zit- direct orders schrijven, uw klanthistorie inzien, op verschillende manieren sorteren en bijpassende producten bekijken voor up sell. De geplaatste orders worden direct verwerkt in uw achterliggende ERP systeem.

Bekijk hierhoe de app werkt.

De app wordt geleverd met een volledig back office integratie met uw ERP systeem, ongeacht het systeem waar u mee werkt. Apps4Fashion is te downloaden als probeerversie, inclusief testdata.

De app is hier gratis te downloaden.

De App is ook live te testen met uw eigen data. Neem hiervoor contact op met de leverancier van Apps4Fashion. De oplevering voor de probeerversie met uw eigen testdata, is 2-4 dagen. De prijsstructuur van deze app is volledig schaalbaar, waardoor u alleen betaalt voor het werkelijk aantal gebruikers, welke u per maand kunt aanpassen.