TOP

Lakeside: 15 winkels erbij in 2012

Modeketen Lake Side wil dit jaar minimaal vijftien nieuwe winkels openen. Daarmee bereikt de retailer dit jaar de doelstelling van honderd winkels. Dat meldt Retail News.

Lake Side heeft momenteel 86 winkels in Nederland. De retailer is de laatste jaren hard gegroeid. In 2011 openden negentien nieuwe winkels en steeg bovendien de omzet per winkel, vertelt CFO Hans den Arend aan Retail News. Ook de verkopen in de webshop zijn gegroeid. De retailer heeft de ambitie de groei de komende jaren door te zetten.

Merken 

Lake Side is een jeans gerelateerd winkelconcept en verkoopt de eigen merken Refill & Construction (mannen) en Sensation & Winck (vrouwen), naast merken als Twinlife, Il Dolce en LTB. Volgende maand ligt de speciale collectie ‘Modemeisjes voor Lake Side’ bij Lake Side.

Expansie

Lake Side is sinds enkele jaren onderdeel van de Van Deursen Retailgroup, waar ook Shoeby Fashion onder valt. Investeringsfonds Bencis Capital nam een jaar geleden een meerderheidsbelang in het bedrijf, om de expansie van de ketens te versnellen.