TOP

House of Fashion: verzamelpand voor modebedrijfjes

Aanstaande donderdag opent House of Fashion zijn deuren in Amsterdam. Het nieuwe verzamelpand aan het Koningsplein biedt werkplekken aan ondernemers en freelancers in fashion, lifestyle en design.

House of Fashion is een initiatief van Marjolein Dunnink en Lara Hemstede. Zij hebben gezamenlijk een modellen- en evenementenbureau: Dash Models & Dash Events én twee webshops: Bootcreation.nl (regenlaarzen) en Pazza.nl (accessoires). Hun nieuwste project is House of Fashion Amsterdam: een verzamelpand voor ondernemers en freelancers in mode, lifestyle en design. Denk aan stilisten, journalisten, vormgevers, modellen en PR-professionals.

Prijzen

Het onderkomen in hartje Amsterdam telt zeventien werkplekken, waarvan inmiddels 9 plekken zijn verhuurd. Een werkplek huur je voor €399 per maand, inclusief koffie, thee, stroom en internet. Wie voor maximaal twee dagen een werkplek nodig heeft, huurt voor €199 een parttime werkplek. De opzegtermijn is twee maanden, dus huurders zitten niet aan landlopende verplichtingen vast. Op de website van House of Fashion vind je een overzicht met huurders.

Platform

Naast verzamelpand is House of Fashion ook een platform voor creatievelingen met ondersteunende diensten op het gebied van QR codes, payrolling, advocatuur, notariaat en merkrecht. Op korte termijn kunnen ontwerpers hun creaties verkopen via de online store, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd.

De officiële, feestelijke opening van House of Fashion in Amsterdam is donderdagavond 27 oktober voor genodigden.