TOP

Nieuw op de markt: geurig wasmiddel Antoine

Het heeft een mannelijke geur, een stijlvolle uitstraling en ligt inmiddels in gerenommeerde modezaken als Bendorff, New Tailor en SPRMKT: Antoine. Het is geen modemerk maar een nieuw wasmiddel voor de dandy man.

Onder het mom van ‘de opkomende markt met verzorgingsproducten, merken en magazines voor mannen’ is er nu ook een wasmiddel met de naam Antoine op de markt gekomen. Dit luxe wasmiddel onderscheidt zich van traditionele merken doordat het een mannelijk parfum heeft, in een luxe glazen fles wordt aangeboden en een stoere, stijlvolle, elegante uitstraling heeft.

Productie
Antoine is een volledig Zuid-Europees product en wordt in kleine oplages op eerlijke wijze (dus niet in lage-lonen landen) geproduceerd. Het parfum is samengesteld uit sandelhout, ceder, muskus en amber en bevat geen allergenen. Inmiddels doen niet de minste retailers met Antoine de was, zoals het Franse Galeries Lafayette, het Nederlandse SPRMRKT, Scandal{e}, New Tailor, Bendorff, Daens, Tailors & co en New Tailor. Of het alleen een slimme marketingtruc is of een gat in de markt moet Antoine nu gaan bewijzen.