TOP

Hop Agenturen start met Yumi Girls

Heb je klanten voor de echte celeb-style, dan heeft Joost Hoppenbrouwers goed nieuws. Dit seizoen is Hop Agenturen gestart met de verkoop van Yumi girls, de meisjeslijn van het Amerikaanse celeb-merk Yumi.

De collectie van Yumi girls biedt een compleet programma van ‘mini-me’s van de damescollectie van Yumi, een merk dat veelvuldig in de bladen gespot kan worden, omdat het door verschillende internationale celebs gedragen wordt.  

Geïnspireerd op de dameslijn draait het allemaal om het A-lijn tuniekje dat zo kenmerkend is voor de collectie. Yumi girls is speels en vertaalt actuele trends in sprankelende items, voorzien van prints uit eigen huis. De lentecollectie voor 2010 staat bol van kleur, variërend van tropische tinten tot lieve pastels. In de details is fijn kant, lint en band verwerkt. De collectie is tegelijk vintage en ‘grown up’. De prints en zachte stoffen maken het geheel tot een draagbaar merk. Yumi girls is verkrijgbaar in geselecteerde winkels over de wereld en in de webshop www.uttamdirect.com. Yumi girls is verkrijgbaar in de maten 5 tot 14 jaar.