TOP

Hoe is het met Boobs Bloomers?

Iedere maand neemt Textilia een merk in het bodyfashionsegment onder de loep en vraagt: hoe gaat het? Deze maand krijgen we een update van Nicolette de Pauw van het Nederlandse bodyfashionmerk Boobs & Bloomers.

-Aantal leveringen: Per seizoen drie kleurblokken.
-Aantal collecties: Twee per jaar.
-Collectieopbouw: De collectie wordt altijd opgebouwd in kleurblokken en levermomenten, zodat de winkelier een aantrekkelijk winkelbeeld kan creëren. Sowieso is het kleurengamma van alle producten op elkaar afgestemd. Het assortiment bestaat uit (voorgevormde) behaatjes zonder beugel, hemdjes, topjes, boxers en slips. 

-Marge: 2.25/2.36
-Segment: Midden

Kun je Boobs & Bloomers beschrijven, wat voor merk is het?

“Boobs & Bloomers staat voor de eerste beha. Het merk richt zich op jonge meiden die voor het eerst een behaatje nodig hebben. Maar ook op de moeders die dit eerste behaatje voor hun dochters kopen. De collectie bestaat uit materialen zoals katoen en microfiber, prints en stoere of lieve details.”

Hoe lang bestaat het merk al?

“We bestaan al zeker 20 jaar. In 2006 is Boobs & Bloomers door Elbrina Foundations overgenomen.”

Wat kun je vertellen over de nieuwste collectie?

“De wintercollectie die vanaf midden juli in de winkels ligt heeft leuke jeansdetails, ook is er een serie met diamantjes.”

Wat is jullie kracht?

“De moeders van nu droegen vroeger ook hun eerste behaatje van Boobs & Bloomers, zij kopen deze vervolgens voor hun dochter. En dat is niet zomaar even een aankoop, maar iets heel bijzonders. Je dochter voor het eerst in een beha is toch een stap van klein naar groot. Daarvoor wil je goede keuzes maken.”

Zijn er nog spannende toekomstplannen?

“We willen de collectie graag verder uitbreiden met bijproducten zoals pyjama’s. En we gaan het inkoopproces omzetten naar voorverkoop. Op het moment is nog zo dat Elbrina de voorraad inkoopt en vervolgens verkoopt. We hopen dit tijdens de komende wintercollectie al op gang te zetten.”

 

Elbrina Foundations b.v.

Postbus 205

4190 CE Geldermalsen

Tel. 0345-576044