TOP

Glammy’s voor Carice van Houten en Beyoncé Knowles

Gisteravond werden na een stemtijd van drie maanden voor het eerst in Nederland de Glammy Awards uitgereikt. De Awardshow was een initiatief van Glamour en Ici Paris XL en werd gehouden in Hotel de Goudfazant in Amsterdam.

Op de roze loper waren vele BN’ers te zien, onder wie Georgina Verbaan, Alain Clark, Daphne Dekkers en Nicolette Kluijver. Er was een optreden van electropopband Vive La Fête, ontdekt door Karl Lagerfeld, en topmodel Agyness Deyn had een videoboodschap ingesproken die werd vertoond.

Tussen 9 maart en 10 mei werd door lezeressen van Glamour en consumenten van Ici Paris 223.938 keer gestemd op geuren, verzorgingsproducten en favoriete celebrities.

Carice van Houten ging er vandoor met de Award van Glamour Woman of the Year en Beyoncé Knowles bemachtigde de Award voor Beauty Personality. De prijs voor favoriete parfums ging bij de dames naar MaDame van Jean Paul Gaultier en bij de heren naar Diamonds for Men van Emporio Armani. Het beste beautyproduct was volgens de stemmers Hydra Zen Neurocalm van Lancôme en de wildcard ging naar Chanel voor Coco Mademoiselle.