TOP

Front row vanaf 40 euro

De Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker showt op dinsdag 11 maart zijn nieuwe collectie in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Naast relaties, bekende Nederlanders en pers is de fashionshow 'Viaggio a Venezia' nu ook toegankelijk voor consumenten.

Dinsdag 11 maart 2014 presenteert Addy van den Krommenacker zijn nieuwe collectie in het Muziekgebouw in Amsterdam. Modeliefhebbers kunnen vanaf 40 euro een toegangskaart bemachtigen via www.addystore.com.

Italië in Nederland
Voor de couture collectie en de fall/ winter 2014/2015 prêt-à-porter lijn Addy by Addy van den Krommenacker heeft de Nederlandse ontwerper zich laten prikkelen door zijn liefde voor Italië. In de collectie zijn sprookjesachtige elementen uit de stad Venetië verwerkt waarbij bruintinten, oker en brique de boventoon voeren. Van den Krommenacker wil met deze collectie grootsheid en splendeur uitstralen. Luxe materialen als zijde, kant, fluweel en satijn geven het een romantische tint.

Te gast
Op woensdag 5 maart is Addy van den Krommenacker te gast bij Rinsma Fashion. Vanaf 19:00 geeft hij samen met vier modellen en collectiepresentatie in de winkel.