Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Fietsleverancier AGU viert 45-jarig jubileum

Op 1 mei 1966 werd de vereniging van drie Alkmaarse Groothandels tot één Unie, AGU, gevormd. 45 jaar later is AGU uitgegroeid tot een nationale en internationale fiets totaalleverancier en importeur van exclusieve fietsmerken.

Het 45-jarig jubileum van AGU wordt feestelijk aangekleed en gedurende het komende half jaar staan er aantrekkelijke acties gepland richting dealer en consument. Deze maand verschijnt er een speciaal jubileumnummer van het dealerorgaan Agualiteiten met onder meer interviews met Raborenner Robert Gesink, Vlaams minister-president én fietsliefhebber Kris Peeters en geboren Alkmaarder Marco Borsato.

Jubileumtenue

Naast de feestelijke activiteiten en speciale jubileumuitgaven is er ook een AGU jubileumtenue ontwikkeld. Dit wielertenue, bestaande uit shirt en broek, is vanaf juni verkrijgbaar in een limited edition. Subtiele elementen op het shirt en de broek verwijzen naar AGU’s 45-jarig jubileum. Zo staan de strepen voor de bewegingen die een dynamisch bedrijf als AGU in de 45 jaar van haar bestaan heeft gemaakt.