TOP

Exclusieve samenwerking Intersport en Jack & Jones Premium Tech

Vanaf dit najaar gaan Intersport en Jack & Jones Premium Tech een exclusieve samenwerking aan. Intersport is het exclusieve verkooppunt van Premium Tech en heeft daarnaast ook inspraak op de collecties en eventuele aanpassingen.

Premium Tech is de sportlijn van de Jack & Jones. De collecties van Premium Tech hebben een cleane, casual en sportieve look voor de actieve man. De autumn/winter 2010 collectie heeft als thema outdoor. De collectie bestaat onder meer uit softshell jassen en warme winddichte parka’s met details als een mp3 zak en een verwijderbare capuchon. Naast diverse functionele details heeft Premium Tech ook oog voor technische details zoals waterbestendige stoffen en getapete zomen; de jassen zijn winddicht maar luchtdoorlatend. Onder de jassen kunnen hoodies, sweats en T-shirts worden gedragen.

 

Het streven van Premium Tech is het creëren van multifunctionele kleding die draagbaar is voor, tijdens en na het sporten. De collectie richt zich niet op een specifieke sport en is goed te combineren met jeans. Door de samenwerking met Intersport is de Jack & Jones Premium Tech collectie in het hele land verkrijgbaar.