TOP

Dyanne Beekman maakt ‘fashionable bedrijfssneaker’

Modeondernemer Dyanne Beekman heeft in samenwerking met schoenenfabrikant Emma Safety Footwear een ‘fashionable bedrijfssneaker’ gemaakt. McDonald’s heeft in Nederland de primeur.

Samen met schoenenfabrikant Emma Safety Footwear, heeft Dyanne Beekman haar eigen visie op een bedrijfsschoen gemaakt. De DB.01 is een ‘fashionable bedrijfssneaker die aan alle internationale veiligheidsvoorschriften voldoet’, schrijft Beekman in een persbericht. McDonald’s is de eerste van Nederland die gebruik maakt van de schoen. De sneaker kan zowel met merk als zonder merk geleverd worden.

“Ik ben trots een bedrijfsschoen in de markt te kunnen zetten die ook jongeren aanspreekt”, laat Beekman weten. “De sneaker is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fashion-item met een representatieve uitstraling.”

DB.01

De DB.01 heeft een zoolprofiel waarvan de anti-slipwaarde meer dan 30 procent boven de vereiste Europese veiligheidsnorm ligt. De binnenvoering is van Hydro-Tec, het voetbed is vocht absorberend en de schoen is antibacterieel. Daarnaast is het ook een lichtgewicht sneaker die in de was kan.