TOP

Dyanne Beekman ontwerpt kleding voor Amerikaanse McDonald’s

Buitenlands succes voor Dyanne Beekman. Ze mag de bedrijfskleding van het Amerikaanse McDonald’s-personeel verzorgen.

De Nederlandse medewerkers van McDonald’s liepen er al in rond: bedrijfskleding ontworpen door Dyanne Beekman. Nu volgt Amerika: een handtekening is al gezet en komende week vliegt de Nederlandse ontwerper naar Los Angeles om de filosofie achter haar kleding toe te lichten aan de top van McDonald’s.

Pragmatisch

“Het is een bekroning op een gedachtegoed dat ik al bijna twintig jaar uitdraag”, vertelt Dyanne: “Kleding moet mensen mooier maken én pragmatisch zijn. Of dat nou in je privéleven is of op je werk”

Trots

De testperiode bij de Amerikaanse McDonalds verliep goed. Ramona Santiago,  franchiser van een filiaal van McDonald’s in Ponca City: “Gedurende de testperiode vertelden onze mensen dat ze zich prettig en trots voelden in de kleding.”

Winkel

Afgelopen maand opende de ontwerper haar eerste winkel in haar geboorteplaats Hilversum, na jarenlang Dyanne-collecties te verkopen via andere winkels. In de nieuwe winkel verkoopt ze de merken Dyanne, Dyanne+ en het nieuwe DNN voor mannen, aangevuld met lifestyleproducten op het gebied van wonen, eten en beauty.