TOP

Binnenkijken: Dyanne in Hilversum

Donderdag opende imagoconsultant en modeondernemer Dyanne Beekman de eerste winkel in haar geboorteplaats Hilversum. Hier verkoopt ze de merken Dyanne, Dyanne+ en het nieuwe DNN voor mannen, aangevuld met lifestyleproducten op het gebied van wonen, eten en beauty.

De Dyanne-store in Hilversum is geïnspireerd op het eigen huis van Dyanne Beekman: comfortabel, minimalistisch en stijlvol. Het is een belevingswinkel van 265 vierkante meter, met de pijlers fashion, beauty, food en living. Zakenvrouw (en vriendin) Annemarie van Gaal verrichtte donderdag 3 september de openingshandeling in het pand aan de Gooische Brink in Hilversum.

DYANNEstore_02

Voor vrouwen én mannen

In de nieuwe winkel vind je de merken Dyanne (voor vrouwen), Dyanne+ (grote maten) en het nieuwe merk DNN (voor mannen). Doordat de collectie rechtstreeks vanuit de fabriek naar het publiek wordt gebracht, is de collectie goedkoper en daarmee toegankelijker voor een groter publiek. De merken Dyanne en DNN worden daarnaast ook (nog steeds) verkocht door zelfstandige retailers in Nederland. Ook bij hen zijn deze merken voortaan iets lager in prijs.

DYANNEstore_03

Favoriete merken 

Naast haar eigen modelabels zijn Dyanne’s favoriete merken op het gebied van beauty, wonen, eten en drinken verkrijgbaar: Ellis Faas, Tweezerman, Kevin Murphy, Pols Potten, Tokyo Design, De Witte Lietaer, Illy koffie, Schulp Vruchtensappen en Smeg.

DYANNEstore_04

25 winkels

Het blijft niet bij deze ene winkel in Hilversum. In mei vertelde Dyanne Beekman in een interview met Textilia dat ze de ambitie heeft dit retailconcept binnen drie jaar uit te breiden tot 20 tot 25 winkels in Nederland, eventueel met een franchiseformule.

DYANNEstore_05