TOP

Modefabriek updates: Gaastra, Bridget, Dyanne en Studio JUX

Met Modefabriek voor de deur (25-26 januari) zijn hier de laatste nieuwtjes rondom de modevakbeurs.

Gaastra voor het eerst op Modefabriek

Gaastra zal dit weekend zijn debuut maken op Modefabriek. Het merk zal een selectie van de 2015 Fall/Winter collectie tonen die geïnspireerd is op IJszeilen. Deze extreme sport is weer helemaal terug van weggeweest. De Fall/Winter lijn van Gaastra zal vol nautische details zitten en er komen maritieme klassiekers in voor, zoals de kabeltrui en de Bretonse streep.

Stand: hal 1 nummer 190

LEES OOK: Wat brengt Modefabriek deze winter?

Dyanne Beekman gaat in protest op Modefabriek

Dyanne Beekman, bekend van de merken Dyanne, Dyanne+ en Dyanne at Livera, gaat komende zondag in protest. Ze protesteert tegen mode als wegwerpproduct. Dyanne Beekman in een persbericht: “Ik wil terug naar de basis, fashion zoals fashion bedoelt is. (…) Noem het slow Fashion. Houdbare mode zonder poespas.”

Om tien uur ’s ochtends op zondag zal er voor de binnenkomende bezoekers een ‘protestmars’ op het programma staan. Hiermee presenteert Dyanne Beekman ook meteen haar wintercollectie 2015 met daarin een sneak preview van de mannencollectie DNN.

Bridget the Label presenteert ‘Inner Calm’ op Modefabriek

Bridget Maasland introduceert op modefabriek een nieuwe lijn voor haar merk Bridget the Label. De lijn heet  ‘Inner Calm en wordt omschreven als ‘easy to wear fashion’. Voor de lijn wordt gebruikt gemaakt van comfortabele, zachte en aardse materialen. De collectie staat voor ‘thuis voelen’ en is af te stylen met hakken of stoere laarzen.

Stand: hal 7 nummer 220

Sanne Vogel lanceert duurzame lijn voor JUX

De Nederlandse actrice Sanne Vogel zal maandag 26 januari haar eerste collectie tonen op Modefabriek. De lijn van Sanne Vogel zal ‘By Birdy’ heten en is in samenwerking met het duurzame merk studio JUX. De actrice lanceert haar collectie bij MINT, onderdeel van modefabriek. De collectie bestaat onder andere uit een jurk, jas en accessoires.