TOP

Ceo Etam Groep vertrekt naar V&D

John van der Ent, ceo van de Etam Groep, vertrekt naar V&D. Ook daar zal hij de functie van ceo op zich nemen.

John van der Ent, als ceo verantwoordelijk voor de herstructurering bij Etam Groep, heeft overeenstemming bereikt met de V&D Group over zijn benoeming tot ceo van de onderneming. Zijn benoeming tot ceo van de V&D Group gaat in vanaf 1 maart 2015. Zowel de Etam Groep als de V&D Group meldden dit in een persbericht.

Frits van Peski zal voorlopig de functie van Van der Ent overnemen bij de Etam Groep. Na de herstructurering van de Etam Groep zal een nieuwe ceo worden benoemd.

John van der Ent begon zijn carrière bij de V&D Group. Na ervaring in veel andere bedrijven als Etos en Dexcon, begon hij in 2012 bij de Etam Groep, bestaande uit de winkels Miss Etam en Promiss. Onder zijn leiding veranderde de Etam Groep van winkelbedrijf naar multi-channelorganisatie. Etam Groep gaat daar voorlopig niet mee stoppen. ‘Het proces naar multi-channelorganisatie zal de komende tijd verder vorm krijgen,’ meldt de Etam Groep in een persbericht, “zodat Etam Groep de toonaangevende positie binnen de moderetail kan blijven behouden in een snel veranderend retaillandschap.”

Afgelopen week werd naar buiten gebracht dat een grote reorganisatie bij de Etam Groep op het hoofdkantoor 65 voltijd banen zal kosten. Lees dat artikel hier.