TOP

10Days showt wintercollectie 2015/2016*

Op maandag 19 januari kwamen klanten en pers massaal naar de showroom van 10Days in Amsterdam om de nieuwe wintercollectie voor 2015/2016 te bekijken.

Het Amsterdamse lifestylemerk 10Days presenteerde op maandag 19 januari de wintercollectie 2015/2016 voor mannen, vrouwen en kinderen. De show werd gehouden in de showroom van het label.

Vrouwen

10Days gebruikt in zijn nieuwe vrouwencollectie voornamelijk de kleuren zwart, wit en grijs. Daarbij zien we veel streepjes en blokjes op bijvoorbeeld shirts en blouses. Metallic jassen en bodywarmers mogen gezien worden. Het vrouwelijke mag gecombineerd worden met het stoere. Daarbij is veel oog voor comfort. Jersey-items zijn voor de 10Days-vrouw een echte must.

Mannen

Bij de mannencollectie zien we ook veel streepjes en blokjes terug in het zwart, wit en grijs. Dit vormt ook wel de leidraad van de gehele collectie. Daarbij mag de kleur paars weer gezien worden. De 10Days-man draagt in voornamelijk joggingbroeken en chino’s. Groffe sjaals voegen een nóg stoerdere touch toe aan de collectie.

Kinderen

De kindercollectie bestaat voornamelijk uit joggingstof. De kleding is netjes, maar ook comfortabel. De kinderkleding sluit eigenlijk naadloos aan op de mannen- en vrouwencollectie: het heeft een volwassen look met een speels tintje. 

De eigen foto’s van 10Days volgen binnenkort.