TOP

Josh V showt zomercollectie 2016 [video]

Op vrijdagavond 3 juli was het Scheepvaartmuseum in Amsterdam het decor van de modeshow van Josh V voor zomer 2016. In het kleurenpalet domineren de kleuren mauve, camel en nude.

Het is alweer de zestiende collectie die voormalig modemeisje Josh Veldhuizen met haar team ontwierp. In deze zogenaamde Sixteen Collection vind je spannende cut-outs, monochrome lijnen, details in de vorm van parels en stenen, digitale marmerprints en het signatuur kleurpalet van Josh V. Deze keer spelen mauve, camel en nude een grote rol binnen de collectie.

Josh V show zomer 2016 (2)

Tegenstellingen

“De collectie is modern en on top of the trend, maar tegelijkertijd klassiek en volwassen. Vandaar dat ik juist op deze manier een show wilde geven; een monumentaal gebouw, maar met een prachtig modern glazen plafond. En moderne deephouse muziek in combinatie met een klassieke viool”, vertelt Josh Veldhuizen.

Livestream

De volledige show was ook live te volgen dankzij de Periscope applicatie van Twitter. Backstage beelden, de show zelf en alle live performances waren via de livestream van @joshvhq ook te zien iedereen die niet bij de show aanwezig kon zijn. Bekijk hier de samenvatting van de show.