TOP

Brunotti brengt Youri Zoon kledingcollectie uit

Brunotti brengt samen met hun top rider Youri Zoon een kledingcollectie uit. Youri Zoon is een pro kiteboarder, die specifieke eisen stelt aan zijn kleding tijdens trainingen en wedstrijden. Daarom heeft Brunotti samen met hem een collectie ontwikkeld die op het gebied van comfort en uitstraling bij hem past.

De collectie bestaat uit een T-shirt, boardshort, hoody en cap. De boardshort is gemaakt van de nieuwe kwaliteit polyester diamond dobby met een klassiek zwarte pinstripe print. Dit is een 4-way stretch materiaal en quick-dry. Ideaal dus voor actieve watersporters omdat het snel droogt en comfortabel zit. De collectie is onderdeel van de RDP (Rider Developed Product) collectie en gericht op de surfshops. Deze collectie is een aanvulling op het Brunotti Youri Zoon Pro model kiteboard.

 

Youri Zoon (20) werd in 2009 vice wereldkampioen van de Kiteboard World Tour, de PKRA. Deze competitie bestaat uit tien stops over de hele wereld waaraan de beste Freestyle kiteboarders mee doen. Brunotti sponsort Youri Zoon al sinds zijn veertiende toen hij werd ontdekt door Brunotti Boards shaper Jinne Sietsma. Sindsdien is hij het gezicht en de top rider van het merk.