TOP

Binnenkijken bij G-Star op Rodeo Drive

Sinds een week is hij open: de winkel van G-Star RAW op Rodeo Drive in Beverly Hills, Los Angeles. De winkel werd geopend door actrice Clémence Poésy, het nieuwe campagnemodel van het merk, en door muziekproducer en DJ Mark Ronson.

Voordat de winkel op 6 december officieel werd geopend werd de Franse actrice Clémence Poésy gepresenteerd als het nieuwe gezicht van G-Star. Ze speelde onder andere in Harry Potter, Gossip Girl en In Bruge. Zij verschijnt samen met de Amerikaanse kunstenaar, filmmaker en muzikant Vincent Gallo in de internationale Spring/Summer 2012 campagne van G-Star. De campagne is ook deze keer geschoten door Anton Corbijn.

Tentoonstelling 

DJ Mark Ronson gaf een in-store performance tijdens de opening van de winkel, daarnaast werden hoogtepunten uit het iconische werk van Anton Corbijn geprojecteerd. G-Star introduceerde tijdens de opening RAW Art Series, een reizende tentoonstelling met verzamelobjecten van handgemaakte denimkunst, gemaakt in het atelier van G-Star in Amsterdam. Deze objecten vormen een hoogtepunt binnen het denim vakmanschap.

Pop-up show

Tijdens de opening van de winkel presenteerde G-Star ook voor de eerste keer Pop-up Show, een minimodeshow op vier vierkante meter met echte modellen in de etalage; die daardoor een echte wisselwerking met de mensen op straat wordt. Deze spontane en onverwachte show kan gemakkelijk worden aangepast aan elk type omgeving, zodat hij altijd en overal kan worden ingezet.