TOP

Bestseller vrouwenmode, Door Mode, Doesburg

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met vrouwenmodezaak Door Mode in Doesburg.

Winkeleigenaresse Dorine Maresch: “Onze bestseller is een zacht leren jasje van Part Two in een crèmekleur. Het is een opvallend item met gebreide stukken aan de onderkant. Het jasje is nu prima binnen te dragen, maar kan straks ook lekker buiten gedragen worden. Het kost €269,95.
Ook valt me op dat kleding in Ibiza-stijl al goed verkoopt. Ik merk dat zomerse kleding sowieso goed verkoopt. Toen het nog winters weer was, heb ik de etalage aangekleed met een zijden jurkje met vrolijk bloemprint. Ik heb die week twee van die jurkjes verkocht, terwijl het buiten nog sneeuwde. Consumenten hebben zin in iets anders. Deze winkel heb ik sinds een jaar en ik richt me op het midden/hoogsegment. Ik heb voor dit seizoen veel nudetinten, lavendel, grijs en wit ingekocht en ik denk dat dat wel aan gaat slaan. Als detaillist moet je zelf achter je collectie staan, anders straal je dat niet uit. Hier heb ik absoluut vertrouwen in.”  

 

Door Mode

Kerkstraat 22
6981 CM Doesburg