TOP

Bestseller vrouwenmode: Cartouche in Maassluis

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Marianne van de Boor van Cartouche in Maassluis

Mede-eigenaar Marianne van de Boor: “De feestdagen komen er weer aan dus natuurlijk verkopen glitters ontzettend goed, vooral zwart en matgoud. We hebben tops met matte pailletten van Maison Scotch en Second Female. Vero Moda en Vila hebben tops met glitters die veel opvallender zijn. Prijzen variëren tussen €79,95 en €100.”

“We zijn importeur van Beatrice San Francisco uit Ibiza en dit merk verkopen we natuurlijk ook zelf in de winkel. De donkergrijze top met een lurex draadje erdoor vekopen we geweldig goed. Ook de bijpassende kleine tasjes (€30) en sjaals €59) vliegen de winkel uit. Veel klanten die de top kopen nemen gelijk zo’n tas of sjaal in dezelfde kleur mee.”

“De omslagsjaals van Ibiza People (€130), die je gebruikt als jas over een colbertje, zijn populair, omdat het nog niet zo koud is. De jassenverkoop valt tot nu toe erg tegen, dus we geven hier al 20% of 30% korting op. We moeten wel, want anders blijven ze hangen.”

Cartouche
Koningshoek 92344
3144 BA Maassluis
010-5921522