TOP

Amsterdamse Negen Straatjes lanceert webshop

Het is een bijzonder initiatief: de webshop van het Amsterdamse shoppingwijkje Negen Straatjes. Op 9straatjesonline.com verkopen tientallen modezaken hun waar.

De webshop 9straatjesonline.com is een idee van Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Ze bieden kleinere, zelfstandige ondernemers een webshop aan om zo de concurrentie met andere online winkels aan te kunnen gaan. Daarnaast hoeven consumenten niet per se naar de Negen Straatjes voor hun aankopen, waardoor ze parkeerboetes en reistijd besparen. Op de website schrijven Jansen en Van der Meer: “Tussen alle grote en commerciële webshops is 9straatjesonline.com een welkome afwisseling. Onafhankelijke boutiques verkopen hier onder andere handgemaakte sieraden, kunstwerken en kleding.”

Inspiratie
Bezoekers van de website kunnen ook inspiratie opdoen via de lookbooks (As Seen gallery) met foto’s van bijzonder gestylede types in de 9 Straatjes. Ook word je er op de hoogte gehouden van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en lifestyle. Verder worden er wekelijks nieuwe producten aan de shop toegevoegd. Wie iets koopt, betaalt 5,50 euro verzendkosten en heeft het artikel binnen drie dagen in huis.