TOP

Amabri Fashion Agency start met Chavi

Amabri Fashion Agency, bekend van het label Floc Baby, heeft een nieuw merk verworven. Het is Chavi, een baby- en kinderlabel dat het agentuur in de Benelux mag gaan verkopen.

Chavi is een baby- en kinderlabel in het midden tot hoge segment. Jaarlijks brengt het merk twee collecties uit plus een feestlijn. Het sfeertje is actueel met een klassiek tintje. Voor komende herfst/winter 2010-2011 staat een ruim assortiment jassen in verschillende modellen en kleuren op het programma. De kwaliteit stoelt ondermeer op een fijne afwerking en is gewaarborgd door de productie in eigen fabrieken in Spanje en Portugal. Chavi heeft al verkooppunten in Italie, Portugal, Oekraine, Rusland, Polen, de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai. 

Het merk maakt zich sterk voor aantrekkelijke inkoopprijzen tegen goede marges. Bestellingen door het seizoen zijn binnen een maand leverbaar (just in time). Er geldt geen verplichte afname van pakketten of een orderlimiet.

Amabri Fashion Agency werkt met exclusieve dames- en kinderlabels en is actief in de Benelux. De kleine agentuur stelt persoonlijke en betrouwbare service voorop. Floc Baby is een merk bestemd als aanvangsmerk naast labels als Ralph Lauren, Gant, Dior, Cacharel, Chloe etc.