TOP

Addy van den Krommenacker ontwerpt voor Steps

Addy van den Krommenacker is een samenwerking aangegaan met modeketen Steps om 'zijn ontwerpen voor iedereen bereikbaar te maken'. De Addy for Steps-collectie wordt op 30 maart gelanceerd.

De Addy for Steps-collectie is volgens de modeketen ‘herkenbaar aan het uitgesproken, vrouwelijke handschrift van de ontwerper’. Lange jurken maar ook korte cocktail jurkjes met aangesloten lijfje en klokkend rokgedeelte van materialen als chiffon, organza en kant. De collectie bevat daarnaast een trenchcoat en jasje, een off shoulder blouse, jeans en zelfs een trouwjurk. De prijzen van de jurken variëren in Nederland van €119,95 tot €219,95.  De overige items in de collectie starten bij €69,95.

De collectie is opgedeeld in drie kleurthema’s. De verkoop start per thema op een ander moment: 30 maart, 6 april en 13 april. De ontwerper zal zelf het startsein voor de eerste verkoop geven en consumenten persoonlijk adviseren, tijdens de exclusieve voorverkoop op 29 maart in Utrecht.

Steps heeft 111 winkels en een webshop in Nederland en 13 winkels in België. De modeketen heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in gelimiteerde jurkencollecties.