TOP

Topshelf Megastores ontkent alle geruchten

Geruchten in de sportbranche. Niks nieuws onder de zon. Topshelf Megastores heeft echter schoon genoeg van de geruchtenstroom rondom het bedrijf. Via een persbericht laat het bedrijf weten dat alle geruchten met betrekking tot een mogelijke overname onjuist zijn.

Sinds Inge van Kemenade, de directeur van Topshelf Megastores, in een landelijke krant heeft gemeld dat ze zich het liefst fulltime zou storten op een fulltime zangcarrière en ooit op zoek zal gaan naar een koper voor haar bedrijf, zijn de geruchten rondom een overname niet te stoppen. De roddels zijn zelfs zo hardnekkig dat het bedrijf zich genoodzaakt ziet de geruchten via een persbericht de kop in te drukken.

Geen overname
Al wekenlang circuleren er geruchten rond dat Topshelf Megastores, het bedrijf van Inge van Kemenade, zou worden overgenomen door de USG Groep. Directeur van Kemenade zou zelfs afgelopen vrijdag hebben getekend. Het bedrijf meldt dat er echter geen sprake is van enige vorm van overleg of onderhandeling inzake de verkoop van de Topshelf Megastores aan de USG Groep. Het bedrijf laat weten dat zij juist druk bezig zijn met de verdere professionalisering en uitbreiding van de Topshelf Megastores in Nederland.