TOP

ACA en it suits IT ontwikkelen koppeling voor wholesale- en retailsoftware

Ten behoeve van gezamenlijke klanten hebben ACA en it suits IT een koppeling ontwikkeld voor gegevensuitwisseling tussen de ERP-systemen Retailium en itSuitsFashion. De gebruiker ervaart hierdoor een complete oplossing voor zijn groothandels- en retailactiviteiten.

Er valt met deze koppeling een aanzienlijke efficiencyslag te maken voor fashionbedrijven met gecombineerde groothandels- en retailactiviteiten. Gegevens die in de ene applicatie worden ingevoerd worden direct gesynchroniseerd met de gegevens in de andere applicatie. Dit houdt in dat artikeldata, orders, pakbonnen en facturen vanuit de groothandelsoplossing automatisch worden verwerkt in de retailoplossing en vice versa. Hierdoor hoeft informatie slechts op één plaats te worden vastgelegd en wordt deze vervolgens met de rest van de organisatie gedeeld.

Retailium (de retailoplossing van ACA) en itSuitsFashion (de groothandels-/CMT-oplossing van it suits IT) zijn ERP-systemen die allebei gebaseerd zijn op het IT-platform Microsoft Dynamics NAV. Hierdoor sluiten de systemen naadloos op elkaar aan en ervaart de gebruiker ze als één complete oplossing.

Zowel de retailfunctionaliteit als de groothandels-/CMT-functionaliteit zijn ontwikkeld aan de hand van jarenlange expertise op het gebied van automatisering voor de fashionbranche. Samen vormen deze systemen dan ook de ideale automatiseringsoplossing voor fashionorganisaties die actief zijn in de branches groothandel en retail.

Over ACA
ACA richt zich sinds 1983 op de automatisering van retailbedrijven binnen de segmenten mode, schoenen en sport. Met meer dan 1.200 klanten die over ruim 6.000 verkooppunten beschikken, is ACA marktleider binnen de fashion retailbranche. Zelfstandige winkeliers, filiaalbedrijven, franchiseorganisaties, formulegroepen en leveranciers die retailactiviteiten ontplooien kunnen bij ACA terecht voor innovatieve automatiseringsoplossingen met diepgaande functionaliteit.

De automatiseringsoplossingen van ACA, die worden aangeboden onder de merknaam Retailium, zijn gebaseerd op het innovatieve IT-platform Microsoft Dynamics NAV. Retailium software omvat een uitgebreid scala aan geïntegreerde functionaliteiten voor onder andere logistiek, financiën, CRM, POS, EDI, business intelligence en e-commerce. De geïntegreerde werkomgeving biedt ondernemingen veel efficiencyvoordeel en direct inzicht.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor groothandels- en CMT- (semi-productie) bedrijven in fashion. De experts van it suits IT hebben ieder gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software-oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

it suits IT heeft met de inbreng van deze kennis en ervaring itSuitsFashion ontwikkeld. itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management-oplossing voor fashionbedrijven. Door input van eerder genoemde ervaring is de functionaliteit in itSuitsFashion rijk, de kwaliteit hoog en zijn de investeringskosten laag. itSuitsFashion is ‘Certified voor Dynamics’, wat betekent dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van Microsoft en dat het wordt aanbevolen door gebruikers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de koppeling tussen Retailium en itSuitsFashion? Neem dan contact op met Paul Jonker van it suits IT (telefoon: 030-6874739 of e-mail: paul.jonker@itsuitsit.com) of met Carel Smulders van ACA (telefoon: 040-8800700 of e-mail: c.smulders@aca.nl).