TOP

Nieuwe PDM tool en leveranciers portal beschikbaar op Nederlandse markt

it suits IT, marktleider in Fashion IT oplossingen, heeft Delogue aan het productportfolio toegevoegd. Delogue is een nieuwe online Product Data Management tool en leveranciers portal in één, waarmee designers en inkopers van merken veilig online samenwerken met hun leveranciers om het productieproces efficiënter en sneller te laten verlopen.

Paul Jonker, CEO bij it suits IT: “We lopen altijd voorop met de laatste software ontwikkelingen die bedrijven in de fashionbranche kunnen helpen om hun processen te verbeteren. Delogue is daar een fantastische toevoeging op. Het is een betaalbare tool die eenvoudig is in het gebruik, waarmee de efficiëntie van het productieproces drastisch wordt verbeterd.”

Rikke Biehl, oprichter van en CEO bij Delogue.com: “Ik heb jarenlang gewerkt als inkoper, met spreadsheets in Excel en eindeloos veel e-mails. Dat heeft me doen inzien dat er behoefte is aan een platform wat alle issues in de dagelijkse werkzaamheden van designers, inkopers en leveranciers afhandelt. De initiële drijfveer achter het ontwikkelen van Delogue, was frustratie over het gebrek aan overzicht, foutieve monsters en vertragingen. Bestaande oplossingen waarmee gewerkt moet worden zijn ofwel spreadsheets met enorme hoeveelheden e-mails of dure complexe PDM systemen.”

“Ik realiseerde me dat er een grote vraag is naar een fundamentele verandering met focus op het managen van het van productontwikkelingsproces. We hebben een nieuw intuïtief platform gecreëerd wat zich richt op de behoeften van creatieve mensen en die de onvoorziene dingen die zowel intern als extern in het proces van productontwikkeling naar voren komen.”

Paul Jonker: “Bij it suits IT kunnen bedrijven in fashionbranche moderne innovatieve oplossingen vinden voor alle bedrijfsbehoeften, als volledig geïntegreerde oplossing of als op zich staand systeem. Delogue is een perfecte aanvulling op onze totaaloplossing, die ons in staat stelt om deze specifieke behoefte van designers, inkopers en hun leveranciers af te dekken. Ik ben ervan overtuigd dat dit merken helpt om de focus te leggen op creativiteit, in plaats van administreren.”

Sinds de start van Delogue, werken al bijna 40 merken in Denemarken en Zweden met deze innovatieve tool, waaronder o.a. Bruuns Bazar, StyleButler en Day Birger et Mikkelsen.


Over Delogue

Delogue is een state of the art gebruiksvriendelijk online productontwikkelingsplatform. Het geeft designers, inkopers en leveranciers ultiem overzicht, structuur en een efficiënt proces voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het platform ondersteunt designers en leveranciers in het initiële designproces. Door zowel grote als kleine merken op eenvoudige en intuïtieve wijze data en bestanden uit te laten wisselen en te laten communiceren, wordt design en productontwikkeling veiliger en minder foutgevoelig. Bovendien verbeteren de creativiteit, kwaliteit en marges.


Over it suits IT

it suits IT ontwikkelt en levert voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen -zoals iPhone en iPad applicaties, PDM en Supplier portals, Marketing en Sales Portals, B2B en B2C webshops en ERP software- stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.


www.delogue.com

www.itsuitsit.nl