TOP

Zo ziet de pop-up store van Canada Goose eruit

Canada Goose opent deze week zijn pop-up store in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. Centraal in het interieur staat de natuur, aldus het jassenmerk.

Beelden: Canada Goose

Het is de tweede pop-up store in Europa van het Canadese label. In de winkel is een hoofdrol weggelegd voor de natuur, waarmee het met merk ‘een koppeling legt met het buitenleven’. Binnen worden de zintuigen geprikkeld met onder meer geuren van salie, Canadese dennennaalden en cederhout en natuurfotografie met werk van fotograaf Brendan George Ko, die gelooft dat bomen een complex uitwisselingsnetwerk onder de grond hebben.

Wildernis

Verder is er een mix van groene bladeren aangebracht die verwijst naar de Canadese wildernis. De winkel blijft open tot de lente van 2022. Naast de nieuwe winkel, breidt het merk ook zijn aanbod uit met schoenen. Deze worden gelanceerd op 12 november en zullen zowel online als via geselecteerde retailers worden aangeboden. De eerste twee modellen zijn outdoorlaarzen, een paar snowboots met sterk isolerende eigenschappen en een paar dat ook in de stad kan worden gedragen. Canada Goose maakt beide modellen in drie kleuren.