TOP

Masai: Welcome to a season of creativity

Bij Masai ontwerpen we vanuit het hart van ons merk en laten we ons inspireren door de wereld om ons heen. De inspiratie voor de collectie van zomer 22 komt van de spiritualiteit van India en het symbool van de levensboom.

De levensboom heeft een plaats in de oude mythologie als verbinding tussen de schepping en tussen de hemel en de onderwereld. Voor ons vertegenwoordigt het ook de connectiviteit tussen creativiteit en vakmanschap. In deze collectie vieren we het Indiaase erfgoed en de traditie van fijn vakmanschap, het culturele begrip, het gevoel voor kleur, de ondergaande zon en het heldere optimisme van India.

We koesteren een sterk partnerschap met India, waar sinds het allereerste begin van de geschiedenis van Masai een hechte relatie met dezelfde leverancier hebben. We zijn dankbaar voor deze samenwerking en we hechten veel waarde aan onze gezamenlijke inspanning om mooie collecties af te leveren.

Het afgelopen jaar heeft ons geleerd wat we nodig hebben, en wat we allemaal koesteren en waarderen: de verbinding met andere mensen – met andere woorden, de mensheid. Dus voor de pre-herfstcollectie begint ons ontwerpproces met het idee van menselijke aanraking. Hier verkennen we texturen en vakmanschap, vrolijke prints, de rust en het gevoel van kalmte dat zich tussen ons nestelt als we ons echt verbonden voelen.

Welkom in het seizoen zomer 22!

Voor info:
Jeroen Meijer +31 6 21 34 89 53 jme@masai.dk
Marielle Vink +31 6 11 29 34 11 mvi@masai.dk